Friskrivning

- Intresserad av investeringar? Köp boken "Modern Security Analysis" av Martin J Whitman.
- Öppna investeringssparkonto (ISK) hos Avanza.
- Få upp till 8 procents sparränta hos Viaspar.
- Få upp till 10 procents sparränta hos 4spar.
- MittBolån jämför erbjudanden från flera banker för att du ska få den lägsta möjliga bolåneräntan till bästa möjliga villkor.
- Välj rätt kort på Kortio och få pengar tillbaka på dina inköp.Friskrivning av innehåll på www.ekonomin.se och i email som skickas till mottagare anmälda till nyhetsbrev via ekonomin.se.

Innehållet på ekonomin.se, såsom ekonomiska kalkyler och ekonomiska texter, är skapade efter bästa förmåga. Det betyder inte att de inte kan innehålla fel eller ge en missvisande bild genom att inte ta hänsyn till alla relevanta faktorer osv. Jag försöker vara så transparent som möjligt i kalkyler och texter så att läsaren vet vilka faktorer som med och inte. Jag tar inget ansvar för fel i formulär och texter. Var god kontrollera innehåll och kalkyler mot din egen analys och lita inte blint på resultaten som ekonomin.se visar.

Jag analyserar också bolag och aktier efter bästa förmåga men det är ingen garanti för att jag har rätt i min bedömning. Tvärtom ska man räkna med att jag gör mer eller mindre stora fel med jämna mellanrum.

Jag tar inget ansvar för dina köp av aktier och när du läser någon rekommendation på ekonomin.se, eller i email som skickas till mottagare anmälda till nyhetsbrev via ekonomin.se, så kan jag redan ha köpt aktier i bolaget.

Köp bara aktier för pengar som du har råd att förlora och tillämpar du belåning så tänk dig för en extra gång eftersom hävstången fungerar lika bra i nedgång som i uppgång. När du investerar i aktier kommer du förr eller senare att göra förluster. Aktieinvesteringar innebär alltid en risk. En aktie kan både öka och minska i pris oavsett hur det går för bolaget i fråga.

Allt som skrivs är mina personliga åsikter och jag tar inget ansvar för de råd som ges via ekonomin.se eller via email som skickas till mottagare anmälda till nyhetsbrev via ekonomin.se. Du rekommenderas alltid att göra din egen analys. Om du förlorar pengar på bolag jag skriver om kommer jag inte att ge dig pengar tillbaka. Antagligen kommer jag själv också förlora mina pengar.

Min rekommendation är att du alltid ska göra din egen analys av de bolag jag skriver om innan du köper. Om du inte har analyserat de bolag du äger är risken stor att det kommer sluta med förlorade pengar när det börjar skaka på börsen.

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.